LASH LIFT mikä se on? Vaihtoehto ripsienpidennyksille?




Kauneusalalle on monia teitä nykyään. Kauneusalalla oleminen ei tarkoita nykyään automaattisesti kosmetologia. Voit olla kynsi/ripsiteknikko, johon käydään ainoastaan koulutus.

Suosituin tie kauneusalalle tuntuu olevan nykyään ripsienpidennys koulutus, joita itsekkin pidän. Itse olen sen verran natsi, etten tosissaan päästä  läpi jollei näyttö ole sen mukainen, eikä koulutus todellakaan ole 1 päivän mittainen.

Olen nähnyt niin paljon, nyt "koulutettuja", kuullut heidän tarinoita, joten olen myös tajunnut, että ei ole pelkästään huonoja teknikkoja, sillä teknikot saavat koulutuksensa kouluttajalta, ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että kouluttajat kouluttavat itseään jatkuvasti, tutkivat ja ovat tietoisia kaikesta. Itse tiedän monia erittäin hyviä kouluttajia Suomesta, joten toivon, että ihmiset eivät menisi halvimman VAAN PARRHAIMMAN MUKAAN!

Koulutus aiheeni liittyy tähän päivään, sillä tänään koulutin ihanan ripsiteknikkomme Lash Liftiin, joka on mainio vaihtoehto ripsienpidennyksille.

LASH LIFT
Lash Lift eli ripsien tyvikohotus. Tämä on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka lisää nostetta ja volyymia ripsiisi. Tyvikohotus saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmiltä.Lash Lift tehdään silikoni muotilla, ja värjätään samalla. Joten katseesta tulee luonollinen mutta tumma.Lash Lift  kestää ripsissä jopa 6-8 viikkoa!
LASH LIFT JA LASH BOTOX sopii kaikille asiakkaille. Varsinkin jos et halua ripsienpidennyksiä, mutta haluat näyttävyyttä katseeseesi, tai ehkä olet allergisoitunut liimalle, tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, ja asiakkaille joilla on jäänyt huono kokemus ripsipermanentista, sillä tässä ei kiharreta, vaan nostetaan ja avataan katse!
Ei enään ripsiväriä!

                           
Unohdimme ottaa ennen kuvat, mutta loppu tulos oli MAHTAVA. Lash Lifft tehdään silikonimuottien avulla S, M ja L. Ne ovat taas liitännäisiä mm. ripsien pituuteen, tänään mallillamme oli ERITTÄIN PITKÄT RIPSET.


Tämä ei ole loppu tulos, vaan loppu tulos on nähtävillä 24h päästä kun ripset saa pestä, ja kaikki ripset erottuvat kauniisti!


Semmoista siis tänään ja ehdinpä tehdä itsekkin yhden asiakkaan, joka sattumoisin oli juurikin Lash Lift!


Mikäli tulee Lash Liftistä kysyttävää tai koulutuksista, kysäse rohkeasti.

Kommentit

Suositut tekstit