MEGAVOLYYMIT

Olen puhunut ripsienpidennysten kuitujen paksuuksista paljon täälläkin. Ja jatkan tänään aiheesta, sillä kirjoitan ja kerron megavolyymeista.

Esimerkiksi meillä on klassisisa 0.20, 0.15 ja 0.10. Se mitä käytän riippuu täysin asiakkaan luonnon ripsien paksuudesta, yleisimmin 0.15. Paksuinta, en ole käyttänyt aikoihin.

Miten megavolyymit eroavat normaaleista volyymeista?
Tekniikka, kuitujenmäärä, laittotapa, ja kuitujen paksuus. Esim 0.07 EI VOI TEHDÄ MEGAVOLYYMEITA! Itse käytän tekniikkaa, jossa laitetaan 2 viuhkaa yhteen ripseen, kun taas normaalisti laitamme yhden viuhkan yhteen luonnon ripseen. Ja koska kuituja on enemmän, täytyy kuitujen tietty myös olla ohuempaa.

Volyymeissa meiltä löytyy 0.07, 0.05 ja 0.03. Miten voin määritellä kuinka suuren viuhkan voin tehdä?

Henkilökohtaisesti katson aina asiakkaan ripset ja arvioin mitä klassisia kuituja voisin käyttää, mikäli voin käyttää 0.15, tiedän, että maksimi 0.07 viuhkaan on 4  kuituja yms. Megavolyymeita voi tehdä 0.05, mutta itse en lähtisi laittamaan 15 kuitua.

Tänään tein 0.03 megavolyymit, joten pystyin laittamaan 6-11 yhdelle ripselle. Megavolyymitekniikoita on monia, itse en henkilökohtaisesti käytä tekniikkaa jossa tehdään yksi iso viuhka, koska minun pääni sanoo että jos painoa ei jaa, ripsi painuu alaspäin.

Tulos oli mielestäni todella kaunis, ja pehmeä, vaikka olikin megavolyymit. Käytin myös ombre tekniikkaa, jossa tummuus vaalenee sisänurkkaa kohti!

Mitäs mieltä te olette? Onko teillä ollut megavolyymeita?


Tärkeintä on, että pidennykset eivät vahingoita luonnonripseä. Näin ollen on tärkeää, että me osaamme vaita oikean pituuden, kuitujen määrän viuhkaan, paksuudet ja tietty muotoilla oikein.

Toivottavasti oli jotain hyötyä <3

Kommentit

Suositut tekstit