Ota iisii ja MUISTA äiti itseäsi!

Oon hirveästi puhunut kuinka pojallani on "ongelmia", ja kuinka se satuttaa häntä ja tietenkin minua kun tuntuu, että en voi auttaa. Kuinka teen pitkiä työpäiviä ilman lomia. Kuinka tuntuu, että aika ei riitä kaikkeen.

Vanhemmat eivät ole kaikki voipaisia, eivätkä todellakaan kovia kun kivet, ainakaan toivottavasti. Meillä on tunteet, meitä sattuu, me itkemme, me nauramme,iloitsemme, rakastamme, huudamme, puremme huulta kun vituttaa, tai päästämme sen ulos.


Aikuinen/Vanhempi kaikkien myrskyjen keskellä seisoo pientä ihmistä varten, hänen tukenaan, häntä varten, on hänen tukipilari, mutta kuka on aikuiselle? Joillakin on isä ja äiti, joillain uusioperhe, ja jotkut vanhemmat ovat yksin. Toivon, että kaikilla ihmisillä on hyvä tukiverkko, minkä tosissaan myös tiedän olevan haavekuva, jotkut muuttavat toisilta paikkakunnilta, tai joillain perheen jäsenet ovat jo menhtyneet tai eivä pidä yhteyttä. Itse koen olevani aikas hyvässä asemassa, sillä TUKIVERKOSTO EI TARKOITA PELKÄSTÄÄN PERHETTÄ, VAAN MYÖS LÄHEISIÄ PERHEYSTÄVIÄ. Tukea löytyy aina jos sitä pyytää.

Lapset olivat lomalla melko pitkään. Sain suoraan soittoa olla 2 viikkoa ja tehdä töitä. Kyllä töitä. Eli ei en lomaillut mikä olisi taas tullut tarpeeseen, mutta hupinsa kaikilla =D Rakastan työtäni, joten tämä ei tunnu töiltä. Olen oppinut kuitenkin nyt ottamaan iisimmin, mikä saa minulle edelleen huonon omantunnon jos en työskentele joka päivä, mutta listaanpa omat "lomani" tähän ja voin ylpeänä, ja huonolla omalla tunnolla todeta, että olen alkanut ottamaan iisimmin, ja huono-omatunto vähenee koko aika.

Juhannus Pe-su
Syntymäpäivä 5.7
Syntymäpäivä viikonloppu 7-9.7
Poikani syntymäpäivä 15.7
Lasten kotiin tulon kunniaksi 24-25.7
Ja kummityttöni synttäreiden kunniaksi tulevana lauantaina 29.7
Tunnen itseni niin TUHMAKSI! Kuuletteko tuon myhäilevän ja hysteerisen hullun naurun, jep se on minun nauruni.

POINTTI TEKSTILE: olen oppinut ottamaan iisimmin ja tekemään hyvää itselleni.

Mikä auttaa jaksamaan jos arki alkaa vituttaa. Oma aika ja asiat joista pidät. TEE NIITÄ!

Nyt mietit ehkä mikä oma aika?
Jep samaahan minä mietin useasti, mutta viimeinen lapsi menee sänkyyn 21.30, nyt jätin koneellisen pyykkiä pyöräyttämättä, tein herkku tonnikalasalaattia ja aloin tekee postausta (TYKKÄÄN & OMAA AIKAA)

Mistä pidät? TEE NIITÄ!
Oli se sali, blogeilu, lenkkeily mikä tahansa. Itse pystyn illalla postaamaan, ja varastaa itselleni hetken. Salille oon halunnut jo pitkään tämän lihoamisen takia, ja päätin et FUCK IT alan herää sit klo 7 niin kerkeen viedä  tytön tarhaan käydä salilla ja menemään töihin (SUUNNITTELU ASTEELLA) Rakastan myös kauneutta, eli kynsiä ripsiä etc. JOTEN LAITATIN NE (Siinä taas omaa aikaa)



Oma aika ilman lapsia on yhtä tärkeää kun aika lasten kanssa. Me vanhemmat tulemme olemaan ne, jotka tulevat olemaan lasten tukipilareita, ohjaajia, paperiliinoja, sylkyämpäreitä, opastajia, pyytteettömän rakkauden antajia, vaikka sieltä nyrkkiä tulisi. Sinä rakastat ja ohjaat, pidät kiinni ja tuet. Joten MUISTA ÄITI/ISÄ MYÖS ITSEÄSI, lapsesi ovat koko elämäsi siinä, ja sinä olet se johon he turvautuvat, joten välillä kun vituttaa tai elämä tunuu rankalta, MUISTA RAKASTAA ITSEÄSI JA OTTAA AIKAA SINULLE JA VAIN SINULLE, JA HENGITTÄÄ JA NAUTTIA OMASTA AJASTASI!


*GOOD lashes, EASY mornings*
*HYVÄT ripset, HELPOT aamut*

Kommentit

Suositut tekstit