SHOPPAILKAA NYT!

Lähdettiin tuossa perjantaina shoppailemaan Myyrmanniin, koska meidän täytyi ostaa kummitustytölleni synttärilahja, koska suuntasimme sinne viime viikon lauantaina.

Hommathan lähti ihan käsistä, kun piti käydä hakee pojalleni huppari/kevät takki, jotta illalla kun lähdimme hänelle ei tule kylmä. ISO KASSILLINEN LASTEN VAATTEITA! Hinta olisi ollut n. 88€, mutta koska tarjous haukka suuntasi alerekeille -70% hinnaksi tuli 24€ OLIN TAIVAISSA!
Itse en todellakaan, ala shoppailemaan muksujen kanssa koska se on kauheaa, ja katastrofaalista. He eivät jaksa odottaa sovitusta, mitä harvoin teen, mutta he löytävät aina myös itsellensä miljoonasti tavaraa, toki kiellän, mutta koska en halua huutavia ja rääkyviä lapsia, kun shoppailen, teen sen mielummin yksin!

Koitin etsiä kuvia mitä kaikkea saatiin, mutta eihän täältä netin ihmeellisestä maailmasta kuvia löytynyt kuin 2, höh.

Pojalleni ostin tosissaan kevät takin ja hihattoman paidan -70% takille hintaa jäi 7€ kun ovh. hinta oli 34,95€ Menee muuten seuraavanakin vuonna!!!

Tytölle ostin: mekon, trikoo caprit ja t-paidan. Myös mekko oli 34,95 ja jäi tosissaan ainoastaan 7€ maksettavaa!


Lauantaina suuntasimme kummitustyttöni syntymäpäiville, jossa kaikki juhlivat innokkaasti. Äitini sanoi että ottaisi lapset itselleen joten mamma sai sitten vapaan viikonlopun, ja näkikin ystäviä!



Siinä pikkuiset serkuksetko? Eli ovat serkkujeni lapsia! Oma tyttäreni on vaalea mekkoinen ja kukkapantainen, pikku prinsessani! <3

         

Kummitustytön/synttärisankarin kanssa

JOTEN MUISTAKAAHAN SHOPPAILLA NYT, JUST NYT! Meitsi suuntaa huomenna duuni päivän jälkeen suoraa tietä Myrtsii metsästää revittyjä farkkuja, himoinnut koko kesän!


Kommentit

Suositut tekstit