WILMA sinä saatanan ARKKIVIHOLLISENI

Tiedättekö tunteen, kun asiat on alkanut rullaamaan, ollaan päästy psykalle, meidät on otettu tosissaan, kaikki on mennyt kohtuu hyvin. Lääkityskin tulossa, ehkä tämä tästä JES!
Ja sitten menet sinne saatanan Wilman sivuille, jossa, et ole tarkoituksella ollut 2:teen päivään, jotta voit vittu vaikka nauttia ajastasi lasten kanssa, etkä aina joka päivä joudu nuhtelemaan. Toki nuhtelen jos tarvetta, mutta eka keskustelen selvitän tilanteen, luen open viestin, pojan kertomuksen, ja totuus on siinä keskellä. TOIVOTTAVASTI.

Otetaanpa nyt tämä arkkiviholinen käyttöön ihan tähän blogiin:

Kun olin Maltalla 15-22.8, äitini oli täällä viikon hoitamassa mukeloita merkinnät siltä ajalta:

10.8 Luvallinen poissaolo/psyka
14.8 Valokuvaus lapusta muistutus
16.8 KEHUJA
17.8 LÄKSYT TEKEMÄTTÄ, MUTTA HYVÄÄ TUNTI OSALLISTUMISTA
21.8 LÄKSYVIHKO PUUTTUI JA 2 LUVATONTA POISSAOLOA
22.8Luvallinen poissaolo
23.8 Sairas
24.8Luvallinen poissaolo/psyka
28.8 15min myöhässä
29.8KEHUJA/ luvattomia poissaoloja 2x (ollut rauhoittumassa ja soittanut minulle, palannut tunnille)

Aika samaa rataa siis kun on edelliset vuodet mennyt. Nyt on kuitenkin nuo "luvattoma"poissa olot, jolloin poika rauhottuu , merkitty luvattomina, vaikka on minun tietääkseni edelleen lupa lähteä RAUHOITTUMAAN,  ja varmaan kaikkien kannalta parempikin niin.

Sain saatanan pitkän viestin opettajalta, kuinka hän on kovin huolissaan koulunkäynnistä. otettu sairaan hoitajaan yhteyttä jotta saadaan palaveri aika nopeasti. Koska tuki ei riitä.  Alex hilluu puolet tuntien ajasta puissa ja parkkipaikoilla???? MILLOIN? Kun meni rauhoittumaan??? Eikö se nyt ole ihan sama kuhan rauhoittuu, ja pääsee jatkamaan??? No mitenhän tämän nytten laittaisi. Mulla meni pata täysin jumiin. TÄYSIN. Lähetin viestin nopeasti kännykällä näppäillen, aivan raivon vallassa.

Mistä pitää olla huolissaa, ollaan päästy eteenpäin. Käydään psykalla, pojalle tulossa lääkitys. Tekee läksyt, käy tunneilla. Nyt jos 2 kertaa lähtee rauhoittumaan KUTEN ON OLLUT LUPA, vai eikö olekkaan? Onko sääntöjä taas muutettu ilman että tiedän siitä? Miksi tämä informaatio ei kulje? Olen itse sanonut, että jos pata menee jumiin, menee rauhoittumaan.

Luvaton kännykällä olo tunnin aikana. Halusi soittaa minulle. Lähti tunnilta ja soittikin itkien ja ärsyyntyneenä ja turhautuneena. Ehdin töissä sen verran ymmärtämään, että Alex ei ole saanut opettajan ohjeistuksesta selvää/ ymmärtänyt väärin, ja kun opettaja on tullut korjaamaan tilanteen on pata mennyt jumiin. Soittaa minulle, uskotulleen, hakien tukea. Sanon, että rauhoittuu, ja menee takaisin. Pian tuleekin puhelu jossa poika kertoo palaavansa tunnille. Kehuin kovasti, ja sanoin että unohtaa hermostumisen ja kysyy ohjeet uudestaan, jos on ymmärtänyt väärin. 
JES POIKA PALASI TUNNILLE!
Mutta ei paskaa sataa niskaan!

Mä en käsitä, mitä voin tehdä enään enempää, mä en ymmärrä miksi säännöt muuttuu? Onko säännöt muuttuneet? MITÄ HELLVETTIÄ VOIN TEHDÄ ENEMMÄN? JOS ON VINKKEJÄ NIIN KERTOKAA!


Käytiin sunnntaina Viron eläintarhassa, siinä meidän ryhmä rämä nyt on! Postaus siitä myöhemmin kun ei vituta!





Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit