MIKSI ET SAA SELLAISIA RIPSIENPIDENNYKSIÄ KUIN SINÄ PYYDÄT!

Monet asiakkaani saattavat tulla laittamaan ripsiään, näyttää kuvaa ja kertoa, että haluavat juuri tälläiset ripset. Kuva on otettu instagramista tai jostain muualta. Miksi se ei ole mahdollista?

KUVITTEELLINEN TILANNE 1

Sanotaan, että kuvassa ovat klassiset, jotka ovat tehty 0.15 (yleisimmällä) paksuudella, ja maksimi pituus on 12mm. Tässä mieikuvitus kuvassa asiakkaalla ovat myös ovaalit silmät.

Mielikuvitus asiakkaallani olisi silmien muoto suruinen (alaspäin). Ripset olisivat ohuet ja lyhyet, selitän asiakkaalle, että hänelle sopisi parhaiten "orava" styling, ja kuidun pitäisi olla paljon ohuempaa 0.10. Asiakas väittelee, kunnes luovuttaa, ja on todella ikävää mutta lähtee tyytymättömänä. 

Tässä ohennettu kuitua, oli 0.20 ja laitoin asiakkaalle 0.10, sekä kuidun pituuden tiputus 4mm

KUVITTEELLINEN TILANNE 2

Asiakas näyttää kuvan volyymiripsistä. Ne ovat tehty niin, että viuhkan suuruus on 3-4D, paksummalla kuidulla. Tulos on lähes MUSTA, tumma ja intensiivinen.

Asiakas käy makuulleen, mutta sanon heti, että hänelle ei voi laittaa kuin 2D tai ohuemmalla kuidulla 4-5Dtä. Ohuempi on tietenkin myös silmissä vaaleampi/pehmeämpi.

TAI

Asiakas käy makuulleen, ripset ovat vahvat joten voit hyvin tehdä 3-4D 0.07 kuiduilla, mutta ripset ovat harvat. Tulos ei todellakaan tule olemaan yhtä tumma.

ELI MIKÄLI TEEN KAHDELLE IHMISELLE AIVAN SAMALLA TAVALLA VOI TULOS OLLA TÄYSIN ERILAINEN, KOSKA SILMIENMUODOT OVAT ERILAISET, OMIEN RIPSIEN TUUHEUS ON ERI. 

Kaikilla ihmisillä, varsinkin suomalaisilla, ei ole niin paksuja ja tuuheita kuin esim. venäläisillä, puolalaisilla etc. Suomalaisilla ovat yleisimmin vaaleat ja hennot, on tietenkin poikkeuksia. Minulla on useita. Miksi puhun tästä?

On todella kauheaa, millaisia ripsiä näen välillä eri ryhmissä, tai kuulen: PIDENNYKSET PILASIVAT RIPSENI. Jos ripset asennetaan oikein kunnioittaen TEIDÄN luonnon ripsiä, ei vahinkoa synny, pidätte kotihoidosta huolta, ei vahinkoa synny. Olen näyttänyt millaisia viuhkat ovat, olen kertonut millä tavalla asennus tehdään. Ripsiä EI TEHDÄ TUNNISSA! EI todellakaan, olen tehnyt 3-4-vuotta uusiin klassisiin varaan silti 2h, ja uusiin volyymeihin 3h, koska ajan määrittää myös luonnon ripsien tuuheus!

ENNEN KUIN AJATTELETTE, onpa paska tekijä, ei tehnyt kuten pyysin. Onko mahdollista että tekijä teki oikein, parhaimmat mitä juuri sinule pystyi? Miksi ET SAA NIIN PITKÄÄ KUIN HALUAT, koska RIPSIÄ SAA AINOASTAAN PIDENTÄÄ 1/3 OSAN VERRAN n.2mm.
Ja harvemmilla ihmisillä on mahdollista laittaa pidempää kuin 13mm, hyvin hyvin harvoilla. 13mm en ole tainnut tänä vuonna käyttänyt kuin 2x joten, jos sinulla on 16milliä silmissä, niin voin luvata että ripsiä ei kohta ole.


0.07 kuidulla 3-4D


0.07 kuidulla 3-4D

Kuten kuvissa hyvin huomaa alempi kuva on paljon tummempi kuin ylempi kuva. LUONNON RIPSIEN MÄÄRÄ näyttelee siis suurta osaa!

Toivottavasti selitin asian jotenkin fiksusti, nimittäin tiedän kuinka huono välillä olen artikuloinnissan.

PUSSSSSSS!

Kommentit

Suositut tekstit