Päivä jolloin taivaalta satoi PASKAA, TAAS

Aamu alkoi hyvin. Kaikki jees, Allu oli kyllä myöhässä 10min., mutta lähti kouluun innoissaan, kaikki läksyt tehtynä.

Alex on kuulemma koulussa luokan varapuheenjohtaja, joka käy kokouksissa. Hieno idea, mutta toteutus. Pojallani on hienoja ideoita kouluun, ja koulunkäynnistä, MUTTA JOS KOKOUKSET ovat "siestan" aikana, välkillä, NIIN EI! Leikkiminen on kivempaa kuin jonkun puheen kuuntelu.
Poikanihan ei suostunut siis menemään sinne, vaan opettaja otti toisen. Opettaja sanoi, että kun aikaa oli vain 5min. poikani olisi suostunut mennä sinne. Toinen oli jo lähetetty paikalle. Ja ymmärrän tämän hyvin, että joku muu oli lähetetty. Mitä tapahtui:

RÄJÄHDYS

Mitä tämä tarkoittaa?

Hän oli ollut välkällä kun kukaan ei ottanut häntä leikkeihin, koska opettaja kielsi, koska oli kokous. Ymmärrän, mutta mitäpä kuvitellaan, että jos tekee noin siinä tapahtuu?

Poikani oli YRITTÄNYT TOIMIA OIKEIN. Hän oli pyytänyt, että pääsee omaan luokkaan, ja saa hakea puhelimen. Soittaakseen minulle, koska minä saan pojan rauhoittumaan. Puhelimen haku oli kielletty, ja lopputulos oli, että poika oli ottanut sakset, ja mennyt puhelin johdon luokse "leikatakseen" johdon (luultavasti yritti kiristää, anna puhelin, tai leikkaan).

Ennen kuin jatkan tekstiä esitän kysymyksen. MIKSI VITUSSA TE ETTE ANTANEET SITÄ PUHELINTA? MIKSI? Poika rauhoittuu, kun puhuu kanssani? Miksi? Opettajat ja rehtori tietävät sen, kannattaa varmaan kun poika on kierroksilla niin alkaa jankkaamaan siellä asioista. Ensimmäinen juttuni pojan ollessa jo pieni: JOS PATA MENEE JUMIIN ANNA RAUHOITTUMIS TILA JA AIKAA.


Puhelin soi, ensiksi puhuu rehtori. Sitten opettaja. 
"Parempi kun haette koulusta."
 "En, hae. Minulla on asiakas, antakaa rauhoittua."

"Alex leikkasi puhelin johdon"
"Tulen katsomaan johtoa kun pääsen töistä, niin ostan uuden"
" Ei kun, ei se ole poikki"
"Leikkasi vai ei leikannut"
"No siinä on nirhauma, on siinä jälki."
"Jaaa-a"

(Keskustelun pääkohdat)

Annappa Alexille. Poika purskahti itkuun. Itki itki, ja sanoi, että ei annettu puhelinta, itki itki itki, muut ei saanut leikkiä hänen kanssaan, itki itki itki.

Koitin selittää tilannetta, ja sanoin, että jos haluaa varajohtajaksi, ja se on siestalla tai välkillä, niihin mennään. Ja jos ei halua, niin sitten antaa paikan jollekkin muulle. Ei ollut ymmärtänyt että olisi vapaa aikoina. Ulvo puhelimeen, että ei aikonut leikata johtoa, vaan halusi vaan soittaa mulle. Lopulta lähti koulusta luvalla. Ennen lähtöä puhuin vielä rehtorin kanssa,kanssa ja sitten se tapahtui, en kilahtanut puhelimessa, en oikein tiedä mitä nyt tekisin. Mietin ja pohdin, ja hmmm....

Rehtori:

PALAVERI ON PIDETTÄVÄ PIAN SILLÄ TÄLLÄSIÄ ON PÄIVITTÄIN.

No nyt oonkin koko päivän tässä miettinyt. Eikö Wilmaan merkitä kaikkea? Sillä ainut iso juttu mitä on tapahtunut, oli kun Alexin oli pitänyt jäädä ja kilahti ja tinttasi. Ei ole ollut muuta. Läksy unohduksia, myöhästymisiä, ja kun lähtee rauhoittumaan. Ja tämä on nyt toinen ISO juttu. Ja anteeksi vaan, mutta minun silmissäni hyvin pieni, verrattuna siihen mitä kaikkea esim. viime vuonna tapahtui. Kyllähän mä ymmärrän, että niitä varmana vituttaa, ärsyttää. Mutta alkaa vaan tuntua, ettänopeasti koitetaan saada vaan paskaa, jotta saadaan kundi ulos koulusta.


Kuvat kuvastavat tällä hetkellä vitutustani.

Kommentit

Suositut tekstit