Hiljaisuus

Hiiljaisuus, mistä johtuu? En oikeastaan tiedä. Paljon  on tapahtunut, ja samaan aikaan ei mitään. Pojallani oli syysloma, minkä hän vietti isällänsä. Olin Ilove me messuilla Suomen mestaruus kisoissa, lauantaina vielä uudestaan tyttöni kanssa ja sieltä Lintsin valokarnevaaleihin.



Sunnuntaina juhlimme vihdoin pooikani syndejä Rushissa. Aionpa muuten pitää useamminkin jossain tollasessa. Maksoi 147€ kun yleensä kotona mun kakku ja muihin leipomisiin menee jo se 200€ Oppia ikä kaikki =D

Oli hauska paikka menin itsekkin pomppimaan, enkä ees pissanu housuun. Kuullu villiä huhua, että naisilla saattaa niin käydä, ei käynyt. Jännitin kyllä ekana että käy =D



Lapsillani ja vierailla oli hauskaa se se taitaa olla pääasia =) Siellä ne riehui, koko 1,5h putkeen ja olivat ihan hiestä märkiä!

Koulu alkoi ja uudet lääkkeet, en muista nimeä, joku E:llä alkava. No nyt on kotona mun oma ihana poikani, mutta kouluun asti lääkkeet ei riitä. Puhuttiin myös psykiatrisen hoitajan kanssa, pojastani ja siitä, että välilllä tuntuu, ettei hän ymmärrä, kirjaimelllisesti ymmärrä mitä sanotaan, joista usein johtuu myös konflikti tilanteet.

Keskiviikkona taas sinne, samassa on koulupalaveri.

Kotona on seesteistä, stressin aiheet pojasta on siirtynyt yritykseen. Tuntuu, että joudun juoksemaan enemmän muualla kun olemaan töissä mikä verottaa tietenkin yritykseltä paljon, mikä taas ei ole yhtään hyvä.

Päivä kerrallaan. Toivotaan, että tämä pikkujoulukausi tuo enemmän vilskettä, ja toivotaan että vähentyisi nyt nämä juoksemiset eri lääkäreissä, jotta ehtisi siellä töissäkin olla!

Kommentit

Suositut tekstit