TUHOSITKO SINÄ JUURI OMAT RIPSESI?

Otsikko on aika raju syystäkin, HALUSIN JUURI SINUT LUKEMAAN POSTAUKSENI! Kuvitteleppa tilanne, jossa olet onnellisena laittanut pidennyksiä, klassisia tai volyymeita muutamia kertoja. Ja sitten huomaatkn, että huollossa ei näytetty saavan mitään aikaiseksi, tai PAHIMMILAAN, sinulla ei ole ripsiä. Miltä se tuntuisi? Pako kauhu valtaa vatsasi kehosi, kiljuisit, minä ainakin. ONKO TÄMÄ PYSYVÄÄ???

KYLLÄ!


Olen koittanut enemmän kuin useasti, saada ihmiset valveille tässä asiassa, nyt räjähdin myös teknikko ryhmässä, aiheutin pahennusta ja keskustelua, ALA ON KUIN VILLI LÄNSI! Tähän puutun nytten! 

Tottakai jotkut vasta harjoittelevat, mutta nyt kun luette selitän teille muutaman asian todellisuudessa ripsienpidennysten kanssa TE ETTE PÄÄTÄ MITÄÄN! Vaan ripsenne määrittelevät mitä teille voi tehdä. ETTE TE. Te ette voi vaatia 15mm, minulle EI KOKO URANI AIKANA ole tullut yhtäkään, YHTÄKÄÄN ASIAKASTA jolle olisin voinut laittaa niin pitkää.

Malli/muotoilu riippuu silmän muodosta, mielellään itse valitsen sillä minut on koulutettu siihen. Mutta jos asiakas vaatii tiettyä tyyliä VOIN TEHDÄ koska sillä EN VOI RIPSIÄ VAHINGOITTAA! Ja pyrin aina tietenkin tekemään asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta tietyt säännöt on olemassa ja ne ovat teidän ripsienne turavallisuuden vuoksi olemassa.

Pituus riippuu omasta ripsestäsi n. 1/3 osan luonnonripsen pituudesta voi pidentää eli n.2mm.
Kaarevuus, silmän mukaan, eli asiakas voi vaikuttaa.
TUUHEUTEEN ET VOI VAIKUTTAA vaan ripsiesi vahvuus määrittelee sen! Tietty kuidun paksuus vaikuttaa, mitä paksumpaa sen vähemmän voi laittaa. 

Muotoiluun VOIT VAIKUTTAA
Kaarevuuteen VOIT VAIKUTTAA
PITUUTEEN JA TUUHEUTEEN ET VOI VAIKUTTAA


Mä oon todella huolissani alasta ja yhä nuoremmat ja nuoremmat ottamat pidennyksiä ilman, että edes tietävät näitä asioita. Joten kun otatte RIPSET KATSOKAA TEKIJÄ TARKKAAN! Et varmana halua joku päivä herätä siihen todellisuuteen että sinulla ei ole ripsiä, sillä tarpeeksi useasti kun ripset repeytyvät juurineen, NE EIVÄT KASVA UUDESTAAN!

Minä en ole täydellinen, vielä on mahdottomasti opittavaa! Haluan vain, että kaikki kunnioittaisivat ASIAKASTA JA HÄNEN RIPSIÄ!

Kommentit

Suositut tekstit