TERVEYSPOMMI joka maistuu hyvältä ja on halpaa

Oon maailman huonoin keksimään itselleni ruokia. Rakastan kasvissosekeittoja, joten siksi kai olen niitä ruokavalion muuuttmisen jälkeen tehnytkin suhteellisen usein. Tänään onnistuin taas TUURILLA, tekemään aivan mahtavan makuista keittoa. Ja kuten viimeksi kerroinkin, kun tein pakastevihanneksista keiton testaukseksi niiden ravinto arvot ovat lähes samoja, ja ne säilyttävät pidempään myös vitamiininsa.

Tänään loihdin

 KUKKAKAALI,PARSAKAALI,PINAATTI VALKOHOMEJUUSTO KEITTOA
Nämä ainekset yhdessä ovat aikamoinen terveyspommi!

Hienonnettu pakaste pinaatti 150g 0.49€
Pakaste parsakaali 450g  1.09€
Pakaste kukkakaali 450g 0.95€
Chili valkohomejuusto 2.15€
Oatly kaurakerma 2.15€
Kasvisfondue

Laita vettä (niin että kasvikset peittyvät melkein) kattilaan/kasariin, lisää kukkakaali, parsakaali, pinaatti. Kun vihannekset ovat kypsiä, kaada vesi pois, jättäen pohjalle vain tilkan, lisää kasvisfondue, kerma ja juusto. Anna hautua niin kauan, että juusto on sulanut melkein kokonaan. Ota kattila pois liedeltä, ja muussaa sauvasekoittimella.

BON APETIT!


Tosissaan kaurakerman voi vaihtaa normaaliin, ja juuston vaihtaa mieleisekseen. Itse en maitoa/kermaa voi käyttäää, joten jouduun siitä maksamaan sitten hiukan enemmän. Oli kyllä aivan loistavan makuista,vaikka ulkonäkö ei ehkä ollut niin puoleensa vetävä. TODELLA HALPAA JA HERKULLISTA, saan herkutella tällä nyt ainakin pari päivää!

Ihania kokkaus hetkiä!

Kommentit

Suositut tekstit