Klassiset VS Volyymiripset

Oletko hankkimassa ripsiä? Tai onko sinulla ripset, mutta et oikeastaan tiedä niiden eroa?
Tiedätkö onko sinulla oikea oppisesti laitetut?

Useat haluavat tummempaa tummempaa mustempaa ja pidempää KOKO AIKA.

Keskitytäänpä nyt siis ensiksi klassisiin.

KLASSISET

Yksi ripsikuitu, yhdelle omalle ripselle.  1/3 SAA ainoastaan PIDENTÄÄ! Pituuksia tulee käyttää enemmän kuin vain yhtä. Ja sitä LIIMAA ei uulu siis olla luomella, eikä köntteinä. Klassisia on erittäin monia paksuuksia myös, se valitaan aina oman ripsen mukaan. Mikäli laitetaan liian paksua ja liian pitkää , ja raskasta voi ripset repeytyä irti ja vahingoittua.

Ja rakkaat, ajattelette että ripsi on uusiutuva luonnonvara, niin ei , ei se ole kun tarpeeksi monta kertaa tuhotaan, ja väärin asennetaan, JOTEN ÄLKÄÄ MIETTIKÖ MUTTA KUN MÄ HALUUN, sillä pian ei ole ripsiä mihin laittaa.


Kuvasta näkyy todella todella hyvin muutamat asiat. Ylemmässä kuvassa liian paksu kuitu, liian pitkät ja liikaa liimaa. Asiakkaalla oli 0.20 paksuus, vaihdoin sen 0.10. Ja pituus muistaakseni oli 6-10mm. On muuten paljon kauniimpaa olla oikean pituiset ripset kuin ÖVERIT.
Asiakkaalla myös kerennyt valitettavasti tulla rakoja ripsiin,  saa nähdä kasvaako enään koskaan uusia.

Klassiset siis ovat tummemmat ja hiukan pidemmät kuin omasi. Lookki siis vaihtelee huimasti ripsien tuuheuden mukaan. 

Harvemmat


Tuuheat


Tossa nyt muutamat kuvat mitkä äkkiseltään löysin. Kummatkin siis klassiset, eri pituudet, paksuudet mallit yms.

VOLYYMIT

Useat ajatteevat, että volyymiripset tarkoittavat TUKSURIPSIÄ, mustia KARVAMATOJA. 
EI EI EI JA EI.

Volyymiripset, ovat pajon ohuempia kuituja kuin klassiset. Niitä asennetaan luonnonripselle viuhkana, ja viuhkassa voi olla kuituja 2-10, riippuen kuidun paksuudesta. (itse en suostu enempää laittamaan!)
Uusin suositus on 0.07 viuhkassa saa olla ainoastaa 4

Loppu tulos riippuu siis paljolti siitä millaiset ripset sinulla on. Esim. Jos pyydät megavolyymeita ja sinulla on ihan pienet ripset ja vaurioituneet, et voi niitä saada. Tai ainakaan kukaan ammattilainen ei sinulle niitä tee.

Volyymeilla voi saada ikaan hyvinkin luonnollista jälkeä. Esim minulla oli asiakas joka oli n.80+ hänellä oli harvat ripset joten suosittelin tietenkin volyymeita, tein 2-3dllä, niistä tuli todella kauniit ja luonnolliset. Laitan tähänkin muutamat erikuvat ja eri lookit.

Luottakaa kuitenkin aina asiantuntijaan, mikäli teille sanotaan, että ei voi tehdä megatuuheita, valitettavasti silloin ripsenne eivät niitä kestä. 

ISOMPI, PAKSUMPI TUUHEAMPI, EI AINA TARKOITA KAUNIIMPI =)

Todella luonnolliset 2-3d



Tummempaa


Tummempaa 4-5d





Viuhkat ovat auki, EIVÄT PUIKKONA! Ripsien pesu on myös erittäin tärkeää, myös juurikin ´viuhkojen auki pysyvyyden kannalta! Sekä tietty pysyvyyden =)

Toivottavasti auttoi =)

Kommentit

  1. Olipa hyödyllinen postaus! Itse suosin klassisia. Joskus tekisi kuitenkin mieli testata volyymitkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! =) Suosittelen kokeilemaan! Kun kummatkin on testattu, tiedät varmana kumpi on mieleisesi! Klassiset on kyl ihanat <3

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit