RIPSIENPIDENNYSTEN PESUN TÄRKEYS

Mitä kertoa, mikä auttaa ihmisiä joilla on ripsienpidennykset? Keskustelin asiakkaani kanssa, ja hän sanoi, että ehdottomasti ripsienpesu on aihe josta pittäisi keskustella enemmän!

TOTTA! Tajusinpa juuri, että minulle on tullut muualta hyvin monia asiakkaita, joita on kielletty pesemästä ripsiä. APUA!

Tunnistatko itsesi?
Useasti kun kysyn pesusta vastaukset ovat: PITÄÄKÖ NÄITÄ PESTÄ? Olen ottanut varovasti vanupuikoilla tyvestä. Olen kostuttanut vanulapun ja pyyhkinyt, mutta se on inhottavaa kun jää nukkaa ripsiin. EI EI EI EI!!!!!!!!

Meidän tehtävämme, eli ripsiteknikoiden tehtävä on valistaa ja kertoa kunnolla kotihoito ohjeista, ja kuten aikaisemmin mainitsin, minä todellakin uusille asiakkaille kerron kaiken, laitosta, pesusta yms. Jos tulee huoltoon muualta, varmistan aina miten on ohjeistettu, sillä KAUNIIMMISTAKIN ripsienpidennyksistä saa helposti RUMAT, 
mikäli niitä ei hoida oikein.

Kuva lainattu See Beauty Finlandilta

Kuvassa samat ripset 4 viikon jälkeen ILMANPESUA!

Eräs kauneushoitola on juuri tehnyt blogiinsa postauksen aiheesta, joten laitan linkin tähän,SILLÄ SE OLI ERINOMAINEN JA ERITTÄIN SELKEÄ!

Mikäli joku nyt ei jaksa mennä lukemaan niin laitan tähän lyhyesti.

Ensinnäkin kysyn teiltä: Oletko kolme viikkoa käymättä suihkussa? Pesemättä tukkaa? Kasvoja? TUSKIN!

Kun meikkaat jää ripsientyveen todella helposti meikkiä, kun olet salilla hiki valuu ja nousee pintaan, sitä löytyy myös ripsistä, ihon omat öljyt, kaikki tämä löytyy varmana ripsistäsi kuten myös ilmansaasteet. Jos ajattelet nyt, että kaadat nuo kaikki lasipöydälle, ja kaadat päälle vettä, puhdistuuko se? EI! Siksipä VESIPESU EI riitä ripsienpidennyksille. Itse suosin lääkkärien suosittelemaa (väärä sana) Chrissantie, se on ainut minkä todistetusti ennalta ehkäisee BLEAFRIITTIA ( luomitulehdusta, joka on yhdistetty ripsienpidennyksiin)

Bleafriitin oireita ovat luomien hilseily, punoitus, turvotus,rähmiminen. Mene aina lääkäriin, jotta saat antibiootit!

Teknikkona myös olen huomannut toisen inhottavan puolen, eli luonnon ripsen löystymisen, eli kun olisin huoltamassa, siirrän ripseä, niin ripsi vain irtoaa. Ajattele kuin kaikki ripsesi VAIN IRTOAISIVAT! Joten PESE! Ripset kiinnittyvät uudestaan kun bleafriitti on saatu hoidettua.

Volyymiripsissä pesemisen tärkeys KOROSTUU, sillä viuhkat alkavat mennä kiinni, mikäli likaa kerääntyy ripsiin, mutta puhtaana viuhkat pysyvät auki aina seuraavaan huoltoon asti. SE TAAS TARKOITTAA PIDEMPÄÄ HUOLTO VÄLIÄ.

Meillä liikkeellä myös ennen huoltoa, asiakas laitetaan aina ripsipesulle. He pesevät ripsensä juurikin Chrissantiella, ja koska inhoan pakko myyntiä, niin kerron myös rehellisesti vaihtoehtoisista tuotteista kuten vaahtoutuva vauvashampoo tai L300. Mutta voin VANNOA, että Chrissanttie, on ainut joka todella avaa viuhkat, kun ne ovat menneet kiinni, useat asiakkaani ovatkin siirtyneet muista tuotteista Chrissantieen, sillä teho on helppo todistaa kun he pesevät ennen huoltoa!


Kuva lainattu ripsibarilta.

Toivottavasti koette hyödyliseksi, ja he jotka eivät ole ennen pesseet, niin nyt on korkea aika!

What to tell to people who have lashextensions, what would help them. I was talking with my client, and she said lash cleaning.

TRUE! I realized that i have had many clients, who have said that before their thech has forbitten them to clean  the lashes. OMG!

Do you recognize yourself?
Ususally when i ask:how do you clean your lashes. Answers are: DO I HAVE TO CLEAN THISE?I clean mylashes really carefully with cotton stick.  NO NO NO!

Our job (lashtechs) is to tell you how you need to treat your ashes at home, about the cleaning about everything, as I have told, I tell everything. Did yoou know that even THE PRETTIEST lashes can turn to UGLY, if they are not treated right.

One salon has made post in their blog about this subject, IT IS REALLY GOOD AND CLEAR SO READ IT HERE.

If someone is too lazy to go and read it, I will write here also about cleaning shortly.

Question: Do you wash your face, do you wash your hair, take showers? YES! So thats why you should do the same with lashes. When you make up, go to the gym and swet, your faces oils,this all go to your lashes. Now think you pour al this to glass table, and pour some water on it, do it go away? Does the water clean it?  NO, that's why you can't wash your lashes with ONLY WATER. I use Chrissantie, bacause it is the only one, doctors has approved(maybe wrong word), it is the only one which preemt blepharitis.

In volumelashes you can really see the differencw with washing. And that is because, if you don't wash your lashes/volumes fans will close, because of the dirt. If you wash it FANS STAY OPEN,AND THAT ,MEANS LONGER  GAPS BETWEEN THE LASHFILLS.

At our salon, clients go before lash fill to wash their lashes with Chrissantie. I think it is the best, but youcan also use example baby shampoo, L300. But still i can promise you, Chrissantie is the only one which really opens your fans, even those has been closed. Really many my clients has first used something else, and then has seen the difference, and has bought Chrissantie.

I really hope, this helped you guys, and all of you wil clean your lashes now on!

Kommentit

  1. Kiitos näistä vinkeistä ja ajatuksista ripsienpidennysten pesuun liittyen. Mikäli oikein ymmärrän ripsiteknikoilta saa kaiken tarvittavan ohjeistuksen kotihoitoon liittyen ja asiakkaan tietenkin toivotaan noudattavan ohjeita jos haluaa ripsien pysyvän kunnossa? Olen harkinnut, että lahjakortin ripsienpidennykseen hankkisin kummitytölleni joka on paljon puhunut, että haluaisi ripsienpidennykset. Täytyy siis toivoa, että kummityttö osaa ottaa ohjeet haltuun ja tehdä kotihoitoa myös ripsienpidennysten laiton jälkeen. Yhden yrityksen sivut jo löysin täällä Helsingissä, mistä voisin ainakin käydä kysymässä lahjakorttia ja muutenkin palveluun liittyvistä asioista, mitä voin kertoa ennakkoon kummitytölle. https://www.kynsistudionailsparis.fi/ripset-ja-kulmat

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit