POIKA JOKA EI PYSTY KONTROLLOIMAAN ITSEÄÄN










Koita nyt keksiä kivoja juttuja lapsille, koitappa! No äitini asuu omakotitalossa, siinä on iso piha lapsille, on trampoliinia, leikkimökkiä ,keinua ja liukumäkeä. Täydellinen paikka viettää    kesäpäivä! Ja ai saatana kun ottaa päähän.


Lapset lähtivät tosissaan sunnuntaina äidilleni. Tänään aamupäivästä tuli puhelu äidiltäni:"Alex karkasi." Ja no eipä se mitään jos olisi karannut siellä keskellä metsää, mutta HELVETIN ITÄKESKUKSESSA! On sillä jätkällää otsaa. 

Poika löytyi 4h päästä, eikä ollut kauas mennytkään, mutta pointti EI ole se vaan, että poika KARKASI! MUA VITUTTAA NIIN PALJON! Mun äiti ottaa lapset vapaapäivinään sinne, suunittelee kaikkea kivaa, ja sitten tämä valopää suuttuu (ei mistään), ja KARKAA!

Enhän mä nyt helvetti voi lähteä mihinkään hänen kanssa, jos käytös on tota. Linnanmäelle, laivalle, ulkomaille, MIHINKÄÄN! Pahin skenaario olisi jos poika suuttuisi ulkomailla ja lähtisi kekkuloimaan/karkaisi jonnekkin, missä hän ei ymmärrä kieltä tai  tunne paikkaan. Ja kyllä hän tietää, että MIHINKÄÄN ei saa LÄHTEÄ, mutta EI!

Niin ja meillähän olisi ollut lääkäri, jotta saadaan vihdoin se lähete sinne neuropsykalle, no BLAME IT ON ME, varasin aamuajan, ja poika ei suostu heräämään, ei nousemaan, vaan huutaa en jaksa, väsyttää väsyttää. Uusi aika heinäkuussa, PÄIVÄAIKA TÄLLÄ KERTAAN! Eipä voi väsyttää. Tietenkin, koulun loppuminen voi purkautua väsymyksenä, varsinkin kun oli tosi rankka vuosi.

Haluan nyt vain tiedon. Onko se ADD. Olenko minä ollut liian kiltti? Antanut periksi liikaa? Koittanut puhua ja ymmärtää? Vai mikä on? MIKÄ!?

Haluan vain ymmärtää miksi hän ei pysty kontrolloimaan itseään! Voinko auttaa? Tehdä jotain muuta kun rytmi ja rutiinit. Mitä voin tehdä, millä saan hänet ymmärtämään, että hän ei voi tehdä noin?

Lapset tulee huomenna, onpahan jo valmiiksi helvetin positiivinen fiilis =( 

                                                   
                                        






Kommentit

Suositut tekstit