KUINKA VALITA HYVÄ RIPSITEKNIKKO 3 kultaista sääntöä

Kirjoitan tästä aiheesta, koska minua henkilökohtaisesti ärsyttää ERITTÄIN PALJON tekijät (joilla ei ole koulutusta, tai jos on NIIN IHMETTELEN SUURESTI) ja asiakkaat, jotka menevät vääriin paikkoihin, ja valitettavan usein se johtuu hinnasta.

Todistukset, HUOM USEAT! Miksikö? Jos sinulla on tiedot 6-vuoden takaa niin luultavimmin käytät 0.07 ja teet viuhkan 7 kuidulla, vaikka suositus on MAX. 4-5 kuitua. Eli mikäli teknikko sanoo, että hänellä on vuosien esim 10-vuoden kokemus, luulisi todistuksia löytyvän myös useampi. Mielestäni hyvä sääntö teknikoille on, että käy ainakin 1 koulutuksen per vuosi!

Kotitekijä EI TARKOITA HUONOJA RIPSIÄ! Monet ammattilaisetkin joita tiedän tekevät/ovat tehneet kotona. Minäkin aloitin kotona.

KUVAT! En pysty painottamaan tämän tärkeyttä, MUTTA ÄLKÄÄ KATSOKO EDESTÄPÄIN, TAI TUUHEUTTA, vaan juurikin takaapäin, näin näette, ettei ripset ole luomessa, ja ne eivät ole paksut tupot, koska esim. volyymit, ovat kauniita viuhkoja! Laitan tähän yhden uuden työntekijän viuhkoja, jotta näette miltä volyymi viuhka oikeasti näyttää, ja kuuluisi näyttää huoltoon mennessä, ja se on täysin TEISTÄ KIINNI tai KOTIHOIDOSTA!

PS.Tiedän myös että ihmiset harjoittelevat ja ymmärrän toki senkin, mutta KUNNON KOULUTUS takaa sen, että et voi TEHDÄ NIIN PAHOJA VIRHEITÄ, että pilaisit ihmisen ripset.

Olen laittanut useasti tänne oikein tehdyistä volyymiripsistä kuvia, nyt LAITAN EI OIKEIN TEHDYISTÄ!


MUISTATTEKO MIKÄ OLI YKSI TÄRKEIMMISTÄ SÄÄNNÖISTÄ, JOS TEEMME MAKSIMI TUUHEUDEN?

Saamme pidentää vain 1/3 ripsestä! Tässä on YLIPUOLET pidempää, mitä ripselle tapahtuu? Se repeytyy irti ja jos se toistuu useasti EI TEILLÄ OLE RIPSIÄ! Ja liian suuret viuhkat ripsiin nähden!



LUOJA, TEKEE MIELI ITKEÄ! No nuo eivät ole viuhkaa nähneetkää! Klönttejä, joissa on liimaa miljoonasti USEASSA OMASSA RIPSESSÄ KIINNI. Silloin kun viuhka yrittää irrota useasta luonnon ripsestä, mutta irtoaa vain yhdestä, se alkaa repiä muitakin luonnon ripsiä jonka seurauksena SUURI TUPPO/Usea oma luonnon ripsi irtoaa jaa syntyy kolo.


En tiedä hahmotateko te jo syntyneitä vaurioita ja koloja, mutta tulee vaan tosi tosi pahamieli, ja jotkut valitsevat tälläisen paikan ensimmäiseksi paikakseen, luuletteko että he haluavat enään  koskaan uudestaan?


No nyt näkyy ainakin konkreettisesti kuinka useassa luonnon ripsessä kiinni =(


Siis mä en ole nähnyt vähään aikaan mitään näin järkyttävää! Mikä tässä on vialla? Arvaatteko? PITUUS! Olen tässä 3-4vuotta väkertänyt ripsiä ja mitäpä veikkaatte, tuleeko usein 13mm. EI EI EI! Ehkäpä 3-4 asiakasta jolle olen laittanut niin pitkää. Tässä käytetty 17mm. Luonnottomat ja rumat. Makunsa kullakin, mutta mielestäni jos on ammattilainen ei suostu tekemään mitään mikä vahingoittaa asiakkaan omia ripsiä.

Tässä tosissaan volyymi viuhkoja joita uusin tyttömme tekee, ja hyvin tekeekin!


Tässä 0.07 paksuinen volyymikuitu, jolla on tehty 2D, 3D ja 4D viuhkat. Kaunista!

YHTEENVETO! TEKNIKON VALINNASSA TÄRKEINTÄ ON TARKASTAA:

KOULUTUS/KOULUTUKSET
KUVAT (TAKAA varsinkin, mutta myös edestä)
TIETO/TAITO (Esim. kotiohjeistus)

Mietin laitanko hinnan tähän, mutta päädyin en, on fakta, että kunnon volyymiripsiä harvemmin saat ainakaan kuittia vastaan 40€-50€. Meillä toki on nyt tarjouksessa 50€-60€ Melissalla volyymiripset 2D ja 3-4D sillä Melissa, tarvitsee treeniä jotta aika tippuu. mutta kuitenkin voin mennä takuuseen, että ripset OVAT OIKEIN LAITETTU/TURVALLISESTI!

Lopksi haluan sanoa, varsinkin teille jotka menette ottamaan ripsiä, MIETTIKÄÄ MIHIN! Ymmärtäkää, ja pohtikaa, haluatteko te, että 30-kymppisinä teillä ei ole ripsiä? Kuitenkin jos ripset asetetaan useasti väärin ja repeytyvät toistuvasti irti, ei lopuksi ripsiä enään kasva. On pajon asioita joita voi tapahtua väärin asennetuista ripsistä, joten toivon todella, että tämä auttaa joitakin! Ja toivon, että itse oppineet ja googlella oppineet teknikot, menisivät itseensä, sääntöjä, ette opi sieltä, ette silmäsairauksista, ette painoista ette pituuksista, hygieeniasta yms.

Ps. Huonosti tehdyt ripset, eivät ole meillä tehtyjä!

Kommentit

Suositut tekstit