DIY kaunis SYYS/RUUSU KRANSSI

Eli eilisessä postauksessa näytinkin upean syys kranssimme. Olemme tämmöisiä askartelijoita tosissaan, minä rakastan näpertämistä. Tyttöni on pyytänyt, nyt viime vuodestalähtien, että tekisimme syyskranssin, olen yrittänyt löytää teko-ohjetta turhaan, muttta EILEN VIHDOIN LÖYSIN!

Eli tosissaan löysin upean ruusukranssin teko ohjeet, monesta eri paikasta.
Googaamalla löysin, ekana blogin josta inspis sai aikansa. Tämä blogi johti minut taas toiseen blogiin joka on alun perin bongannut ruusujen teko ohjeet TÄÄLTÄ.

KRANSSIN, eli sen ympyrän ohjeet jäi mysteeriksi, mutta näin jossain ohjeet jossa otettiin sanomalehteä, ja tehtiin siitä ympyrä, ja rullattiin rautalankaa ympärille, tein siis niin.

TARVIKKEET RUUSUIHIN:
Vaahteran lehdet

Muut tarvikkeet:
Rautalankaa
Lankaa
Lehtiä
Pihlajan oksia
Heiniä
(MITÄ IKINÄ HALUAT)



Siinä meidän saalis ja ylikin jäi. Teimme muutamat ruusut. Sitten käärin lehdet sanomalehden ympri uudestaan ja uudestaan, sekä yritin jättää muutamat kauniisti aika. Kiinnitin oksia ja ruusuja, sekä heiniä. Suosittelen ekana tekemään kranssin, ja kiinnityksen ja ruusujen alaosan rautalangalla, nopeampaa ja helpompaa!


Ruusujahan voi siis tehdä esim kauniisti maljakkoonkin. Itse ajattelinkin keittiön pöydälle kunnon kimpun väsätä. Taas vähä intouduttu!



Seuraavana vuonna siompi ja hiiennompi, ja niitä valkosia kukkasia mukaan, jotta kontrasti on hienompi! Intoudunkohan tekemään joulukranssinkin itse =D HAH!

Toivottavasti oli iloa jollekulle, ainakin oli kyllä mukavaa puuhaa 5-vuotiaan kanssa, aika hurahti mukavasti =)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit