HUONO äiti, mutta HYVÄ ripsiteknikko

Olen pohdiskelija, ajattelija, tunteellinen, ehkä jopa liian tunteellinen. Väillä tuntuu, että tunnen liikaa, ja kannan koko maailman murheet. En voi lukea uutisia, koska alan voimaan pahoin kirjaimellisesti ihmisten pahuudesta.

Olen pohtinut asioita, paljon. Tiedän, että se saattaa kuullostaa jollekkin tyhmältä, mutta tällä hetkellä olen todellakin kyseenalaistanut äitiyteni. Koen, että en ole tehnyt tarpeeksi, rullaan ja mietin asioita uudestaan ja uudestaan vauva-ajoista  asti. Mietin teinkö jotain väärin? Emmekö vieneet puistoihin tarpeeksi, en antanu puhelinta kun vasta 7-vuotiaana, sitä ennen pelattiin lautapelejä ja keksittiin muita asioita kun puhelin, oltiin ulkona leikkii. Entä jos se johtuu minusta? Entä jos en vaan riitä? Tai osaa?

Näitä asioita mä oon pohtinut. Ja nyt kahden päivän aikana on tullut myös palautetta yrityksen sivuille. Ja tiedättekö kun on oikeasti tosi rankkaa, niin ihan tämmönen hyvä palaute tuntuu todella voimaannuttavalta, HEI MÄ TEEN JOTAIN HYVIN JA OIKEIN JES!



Se on jännä juttu se, kuinka pieni sitä piristää kun tuntuu että pohjaan on kosketuksissa. Ehkä ELÄMÄ näkee kuinka helvetin perseelleen asiat on ja koittaa piristää:

Istuin bussiin, oltiin just jäämäs kun vanhempi rouva pysäytti mut ja alko kehumaan mun silmiä:" ai että kun sul on kauniit silmät, jouduin oikee uudestaan kääntyy ja katsomaan mitkä noin loistaa, mutta ne olikin sun silmät! Todella kauniit!"
                                        Kiitos, et tiedäkkään kuinka kaipasin pientä piristystä

Mentiin Tokmannille ostamaan niitä ihme muovilaatikoita jotta saan sullottua noita kirpparivaatteita ja muita roinia kaappiin fiksusti. Kuljin eteenpäin ja hymyilin vastaan tulevalle ihmiselle joka sattumoisin sattu olemaan jostain leipomosta. Hän pysäytti minut ja hymyili ja tunki mukaani kaiken mitä pystyin oli juustosämpylää ja pullaa, koitti viedä mut hodari kojulle syömää hodareitakin =D Tosi söpöä, kiitos tästä.

Ja sitten rakkauteni, intohimoni eli työni, ja saan asiakkailta tällästä palautetta. NÖYRÄT KIITOKSET <3 Olette niin rakkaita kaikki minulle =) Taas jaksaa painaa!

Pienestä se voi olla kiinni. Pienet asiat voivat piristää niin paljon enemmän kuin ihmiset edes tajuavat. Tottakai esim. pienet asiat kun lapseni tekevät jotain ihanaa, saattavat piristää ja naurattaa.

Vaikka on vaikeaa ja välillä vaikea uskoa että kaikki kääntyy hyväksi, niin tämmöiset pienet kommentit/teot saavat taas minut uskomaan. Ja myös ymmärtämään sen, kuinka paljon useammin pitäisi pysähtyä ja nähdä hyvyys ympärilämme, sillä maailma on aikamoinen paikka nykyään, joten vaalikaamme kaikkia pieniä hyviä jyviä joita elämässämme on ja tapahtuu. <3


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit