UUSI VUOSI ja lupaukset jotka tänä vuonna rikon

Tänä vuonna lapsien olisi pitänyt viettää uusi vuosi minun kanssani, no eipäs viettänyt. Tämpä vuoksi päädyin lähtemään ulos. Iltaan riitti menoa ja meininkiä, oikeastaan enemmän kuin yhteen iltaan normaalisti pystyisi mahtumaan. Ehkä se eneteilee tästä vuodesta ja sen tapahtuma rikkaudesta?

Menin aivan alusi mummoani moikkaamaan sairaalaan, johon tuli äitini, äitini mies ja tyttäreni. Sieltä lähdimme äidilleni. Leikin siellä tyttöni kanssa, ja teimme toisillemme uusivuosi korut <3 Äitini mies heitti minut kotiin, johon pamahti serkkuni ja hänen ystävänsä.


Asuni oli jo elämää nähnyt paljetti mekko, sekä happy new year panta, jonka ostin viime
vuonna Virosta.



Tästä suuntasimme koko seurue yhdelle työntekijöistäni, jolla oli tuparit. Ajantajumme katosi laittautuessa, joten ehdimme vain piipahtamaan heillä, sillä halusimme Helsinkiin katsomaan ilotulitusta.

Ilta kiteytyy tähän pieneen kollaasi videoon, tässä ei tosissaan näy tulipaloa tai yöllisiä seikkailuja, mutta ilta kokonaisuudessaan oli jees, jos ei oteta huomioon tulipaloa baarissa, ja sitä että jätin takkini baariin, lähdin pikkumekolla seikkailemaan, typical me, oh well, taksi kuski lääppi. Selvisin hengissä joten kohti parempaa uutta vuotta, ja rikottuja lupauksia.


En saanut nytten videota tänne, joten tuosta pääsette katsomaan, lisään kuvat tähän kuitenkin!




LUPAUKSET:

Lopeta tupakoiminen-RIKOTTU (alko ahistaa kun ei tehnyt mieli tupakkaa menin polttamaan)

JUO VETTÄ JOKA ASIAKKAAN VÄLISSÄ, en halua nestehukkaa never again- Rikottu (Unohdan, ratkasu: TEE LAPPU KASSALLE)

Pilates joka ilta-RIKOTTU(en jaksa)

Älä vertaa lapsia toisiinsa, kyllä minä  välillä sanon: "Miten on mahdollista että 5-vuotias saa ripustettua vaatteet, kun sinä heität ne lattialle" ÄLÄ VERTAA HE OVAT YKSILÖITÄ

LAITA YRITYS KUNTOON JA KUKOISTAMAAN JA AVAA VERKKOKAUPPA sekä firman OMA BLOGI

VESI HAASTE TOTEUTA ja TEE POSTAUS

BLOGI POSTAUS 3XVIIKOSSA

Aion toteuttaa jokaisen lupaukseni, sen verran isoja muutosia ovat kuitenkin joten luulen, että täytyy yksi kerralaan aoittaa ettei tule liikaa kerrallaan. Pilatesta muutenkaan en ole jaksanut aloittaa sillä olen ollut semi kipeä.

Yksi kerrallaan kun aloittaa hitaasti ja varmasti ei voi tulla kun hyvä, vai mitä ootte mieltä, otan myös ehdotuksia postauksista, jos jollain jotain kauneuteen tai oikeastaan mihn tahansa asiaan liittyviä ideoita!

Ihanaa alkavaa uutta vuotta, mitäs te lupasitte? Ja miten teidän uusi vuosi meni?


Kommentit

Suositut tekstit