SHIT HAPPENS

Kuukausi, tai rehellisesti sanottuna ylikin on ehtinyt vierähtää edellisestä postauksestani. HUH!
Tähän on monta syytä, en voi avata VIELÄ ASIOITA sen enempää, mutta tulen avaamaan kyllä. Kaikki on tällä hetkellä suoraan sanottuna vähän rempallaan, mutta koitan olla stressaamatta, en halua mitään sydäriä, enkä jaksa stressata asioita joihin en pysty vaikuttamaan.

Tämä viikko on ollut yksi oksennus. Pojallani on aina ollut vaikeuksia kun hän palaa kotiin isä viikonlopulta, siis aivan pienestä asti. Mutta tämä viikko on ollut yksi kunnon fiasko. Pitkästä aikaa, kunnon FIASKO!

Maanantai
Vein maanantaina tytön tarhaan ennen 9 joten, Allu jäi kotiin, hänellä oli huono aamu. Herätin 7.15 alkaen ja vastaus oli: EI, EN, EN VARMANA, en pääse retkellä, EN NOUSE, IHAN SAMA yms. Lopulta poika nousi, ja jäi sohvalle kun lähdin, ja toivoin ja rukoilin että on lähtenyt kouluun. EIPÄ OLLUT! Yllätyys! Ja koska oon natsi kusipää horo perse, vai miten se nyt oli, sai 5h lintsaamista 5 päivää arestia.Eli koulusta suoraan kotiin.

Tiistai
 Meni hyvin, poika tuli kiltisti ja mukisematta, mutta koulussa oli kieltäytynyt tekemästä koetta. Käytiin ostaa rairuoholle jotkut muna kupit, vähän virvonvarvon oksa-aineksia ja ehdittiin tytön kanssa niitä tekemäänkin. Koitin poikaakin saada houkuteltua virpomaan, sanoi, että voisi tullakkin, mutta kaikki kaatui siihen kun ei halua tehdä oksia.


Keskiviikko
Olin koko viikon huomannu, että jäbä on ollut normaalia ärsyyntyneempi, mutta voi vitun keskiviikko! Poika lähti koulusta ennen aikoja, soitti todella huono tuulisena, sanoin että jos ei koulussa ole loppuun asti niin suoraan kotiin. Eipä näkynyt. Klo 18 illalla poika tuli, oli käynyt välissä kotona, mutta lähti yhtä nopeasti kun tulikin (olin kaupassa). Kun hän sitten saapui kotiin, ei mulla enään huumori riittänyt. Olin aivan nuppi otsassa, ja sanoin aivan suoraan mitä ajattelin:

"Oot sitten käynyt kotona, jättäny portit auki,nyt on koira repiny roskikset ympäri kämppää, siinä sulle ilta puuhaa."Minä
Johon poika vastaa: "Ihan vitun sama, ei oo mun vika vaan koiran. 
"Osittain, mutta jos portti olisi ollut kiinn kuten sen kuuluu ei koira olisi repinyt ja levittänyt sitä vai mitä?"
Hymyilin, ja sanoin: "Ole hyvä ja kerää ne."
Poika : " Vitut, meen nyt vessaa."
Minä: " Et mene, keräät nuo, sitten menet vessaan."
Poika: "Kusen sitten tähä."
Minä: "Nyt jumalauta sinne vessaan ja sitten saman tie kerää nää roskat! Mikä helvetti sulla nyt on?

Sitten räjähti! Posliininen rairuoho kuppi lensi seinään, vitsat joita olimme tytön kanssa tehneet olivat pojan käsissä ja hän hakkasi raivolla niitä lattiaan. ruusut joita olimme tehneet levisivät lattialle. JA NAPS, huuusin niin kovaan:
"HUONEESEEN"

Torstai
Meni siinä.

Perjantai
Kieltäytyi kokeesta, lähti koulusta ilman lupaa.

Lauantai
Kävin tekemässä yhden asiakkaan, ja sitten kotiin. Olemme lukeneet koko aika kokeisiin. Poika on auttanut korjaamaan oksia, siivonnut jälkiä, mutta edelleen ON TOSI HERKKÄ JA ÄRSYYNTYNYT. Pidimme leffailtamme silti.

Palmusunnuntai/Tänään
Käytiin tytön kanssa virpomassa, hän halusi tänä vuonna olla kissa, eikä noita, niinpä hän oli kissa, musta kissa. Selkeä visio, sain ohjeita koko aika kun häntä maalalilin. Saatiin kaikki oksatkin jaettua, huimat 12kpl, kotona vielä 3kpl jotka varattuna! Pojalla muutaman kerran jo nyrkit viuhuneet, koulukirjat lennelleet, mutta on hienosti saanut itsensä rauhoitettua, ja pystynyt jatkamaan opiskelua. Paitsi lopuksi. 



AI HITTO, EI VOI MUUTA SANOA, KUN ONNEKSI TÄMÄ VIIKKO ON OHI, JA TOIVOTAAN ETTÄ SEURAAVASTA TULEE PAREMPI.

Mites kävikö kukaan muu virpomassa? Meillä ei käynyt yhden yhtä noitaa pimpottelemassa. Jehovat kylläkin!


Kommentit

Suositut tekstit